Heavy Duty Wall Mount Pot Dangčio organizatorius Virtuvės virtuvės organizatoriui Puodo dangčio stovas Reguliuojamas erdvę taupantis virtuvės reikmenys
€3.77 / €7.54

  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d462393
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Gerai pagaminti produktai: puodo dangčio laikiklis yra suapvalintais kraštais be įtrūkimų, yra saugus naudoti, vienspalvis dizainas, puikiai tinka dekoravimui, naudojant sklandų šlifavimo procesą.

2. Efektyvus erdvės naudojimas: "Pot Dangtį Organizer" galima nustatyti taip, kad tiktų įvairių dydžių dangčiui, jis gali būti montuojamas ant virtuvės sienos ar spintelės ir turi dvi atskiras dalis.

3. Pakartotinis naudojimas daug kartų: puodų dangčio laikiklis yra saugus, tvirtas ir tvirtas, pagamintas iš tvirtos ir patikimos ABS medžiagos ir gali kartotis ilgą laiką.

4. Lengva valyti: "Lid Organizer" yra atsparus alyvai ir lengvai valomas, integruotas dizainas, tiesiog nuplaukite ir nuvalykite, kad išvalytumėte, be aliejaus dėmių ir daugiau ramybės.

5. Plačiai pritaikoma: dangčio laikiklis gali laikyti virtuvės reikmenis, tokius kaip lėkštės, pjaustymo lentos ir kastuvai, tinka puodų dangčiams laikyti ir tinka sandėliukuose, virtuvėse, vonios kambariuose ir restoranuose.

Aprašymas:

Galite reguliuoti laikymo stovo padėtį pagal savo poreikius. Prisitaikykite prie įvairių elementų. Labai taupo vietą ir yra paprasta naudoti, tinka ne tik virtuvei, bet ir vonios kambariui.

Spe cification:

1. apie 4.9*5.8*8cm/1.92*2.28*3.14in

2. Svoris: apie 52g

3. Medžiaga: ABS

Malonūs patarimai:

Produkto dydis matuojamas rankomis, yra nedidelė klaida, prašau atleisti! Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios prekės spalvos, prašome kreiptis į faktinį produktą!

Pakuočių sąrašas:

1 x Dangčio stovas