Sublimacijos ruošiniai Raktų pakabukai,200 VNT 2Inch apvalūs sublimaciniai ruošiniai Raktų pakabuko apskritimas su kutais, skirtas "pasidaryk pats" amatų gamybai
€19.40 / €28.11

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d462074
Pridėti atsiliepimą

200 PCS Sublimaciniai raktų pakabukai Ruošiniai Birūs: Komplekte yra 50 vienetų Sublimacinio apskritimo ruošiniai (3 mm storio), vidutinio tankio medienos plaušų plokštės medžiaga, kuri yra lengva, kieta, lygi ir nelengvai blunka; 50 vienetų Odinis kutas dekoravimui; 50 vienetų Raktų pakabukai su 50 dalių Atviri šuolio žiedai.Pakankamas kiekis ir apvali forma, galite pasidalinti su savo šeima ir draugais "pasidaryk pats" amatų ornamentų gamybai.

Plačiai pritaikymas: Pasidaryk pats arba atspausdinkite plokščius raštus ant abiejų sublimacinių ruošinių paviršių, kad padarytumėte simbolinius suvenyrus klasės susitikimui, mokyklos veiklai, krikštynoms, gimtadieniams, biuro etiketei, smulkiajam verslui, festivalio dekoravimui ar dovanų maišelių įdarams vestuvėms, odinius kutus taip pat galima pakabinti su raktų pakabukais ar pakabukais, užuolaidų priedais, krepšių papuošalais, kabančiais aksesuarais, mobiliųjų telefonų dekoracijos ar daugybė "pasidaryk pats" papuošalų, gaminančių amatus, tiesiog įkvėpkite savo vaizduotę.

Šiltai Atkreipkite dėmesį: Siuntimo metu galbūt šiek tiek purvinas abiejų pusių dangtelis, todėl prieš naudodamiesi "Keychain Blanks", nuplėškite apsaugines plėveles iš abiejų kiekvieno iš jų pusių ir gausite puikius ruošinius. Be to, spausdinkite vaizdą 180 laipsnių Celsijaus (356 Farenheito) temperatūroje 40 sekundžių, gausite gražius ornamento ruošinius, taip pat galite spausdinti iš 2 pusių dėl dvipusių sublimacinių ruošinių.

Dalijimasis savo "pasidaryk pats" amatais: Atsispausdinkite norimus vaizdus arba nupieškite norimą modelį ant nebaigtos medienos, o jums patogu sukurti gražų raktų pakabukų ornamentą savo stiliumi, kurio pakaktų, kad galėtumėte pasidalinti procesu su savo šeimos nariais, draugais, artimaisiais, meilužiu, kolegomis ir kitais žmonėmis, kartu mėgautis rankdarbių pasiekimo jausmu.

Skaidrus paviršius ir lygūs kraštai - skaidrūs raktų pakabuko ruošiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, pjaustant lazeriniais pjaustytuvais, suteikia jums aiškų apskritimo ruošinį su lygiais kraštais.

Spalva: Sidabras

Medžiaga: metalas + mediena

Pakuote sudaro:

50 x Sublimaciniai raktų pakabuko ruošiniai 50 x raktų pakabukai 50 x šuolių žiedai 50 x kutai (atsitiktinės spalvos, nepriimkite nurodytos spalvos)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.