40 Pakuotės Aromatiniai kedro blokai su 48 pakuotėmis Kedro rutuliukai spintoms ir stalčiams Natūralūs kedro rutuliukai su 2 satino maišeliais
€17.34 / €26.27

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d100407
Pridėti atsiliepimą

40 PCS kedro rutuliai &48 PCS kedro blokai

[Sveikas būdas] Natūralius kedro rutuliukus galima tiesiog padėti į stalčių ar spintą, kad kandys natūraliai nenukristų.

[Šviežia ir patogu] Kedro rutuliukai skleidžia lengvą ir patogų kvapą, išlaiko jūsų drabužius gaivius, taip pat sugeria drėgmę ir kvapus. Norėdami atnaujinti aromatą, kedrą galite lengvai šlifuoti smėlio popieriumi arba purškiamu kedro aliejumi ir apsauga truks ilgiau.

[Platus taikymas] Natūralūs kedro blokai puikiai tinka laikymo dėžėms, spintelėms, lagaminams, spintoms ir stalčiams.

[VEIKSMINGAS] Kedro medienos kvapas yra nepastovus, dedamas į vietinio kvapo vėdinimą bus paskirstytas greičiau, todėl rekomenduojama kedro medieną įdėti į uždarą erdvę, kad būtų užtikrintas efektyvesnis efektas. Padidinus sumą, poveikis gali labai pagerėti.

Kedro blokas Apvalios formos pakabos yra pagamintos iš kedro medienos ir yra puikūs laikymo priedai.

ILGALAIKIS KVAPAS:Natūralūs kedro žiedai, skirti drabužių saugojimui, turi lengvą ir ilgai išliekantį malonų kvapą, jie ilgą laiką gali apsaugoti jūsų audinį. Jei radote, kad kabantys kedro blokeliai neturi kvapo, jums tiesiog reikia nušlifuoti raudonojo kedro medienos žiedų paviršių smėlio popieriumi ir jie vėl turės kvapą.

NATŪRALUS DEZODORANTAS IR GERIAUSIAS GYNĖJAS: Natūrali mediena gaivus, švarus kvapas ir išlaikyti drabužius šviežius, apsaugoti spintas, spinteles, stalčius, batų spinteles, automobilius ar bet kur jūsų namuose.

PLATUS PRITAIKYMAS: Šiuos medinius kedro blokelius galima pakabinti ant pakabų, sudėti į stalčius, spinteles arba padėti ant batų spintelės ir laikymo krepšio, automobilių. Puikiai tinka spintoms, lagaminams, palėpėms, garažams, batams, žiemos sezono vilnoniams, kašmyrui ir megztiniams.

KĄ GAUSITE:Gausite 40vnt kedro medienos žiedus pakaboms, jie yra 47mm skersmens ir 8,6mm storio, skersmens. Tai yra tinkamas dydis, kurį galite įdėti į pakabą. Kedro stalčių blokas gali tilpti į daugumą standartinių spintų pakabos. 40vnt spintos kedro blokeliai yra pakankamas kiekis, kad jūs ir jūsų šeima galėtumėte naudoti ilgą laiką.

Spalva: natūralaus medžio spalva

Medžiaga: kedro mediena

Dydis: skersmuo apie 2.2cm

paketo turinys:

48 x kedro rutuliukai

2 x satino maišeliai

40 x Kedro medienos žiedai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie su bendradarbiavimu susijusius klausimus:

Mes teikiame gerą produktą su geriausia kaina, mes palaikome didmeninės prekybos / drop siuntimo užsakymą

1. Dėl Drop Shipping užsakymo, atkreipkite dėmesį"dropshipping order", mes jam suteiksime pirmenybę.

2. Dėl didmeninės / drop shipping užsakymų, jei turite kokių nors idėjų apie kainą ar paketą, susisiekite su mumis iš anksto, mes suteiksime jums geriausią aptarnavimą, kad patenkintume jūsų poreikius.

Apie mokėjimą:

Jei atlikdami mokėjimą susiduriate su kokia nors problema, susisiekite su "Duomenuatkurimasisusb.lt" klientų aptarnavimo centru ir paprašykite pagalbos:

Apie siuntas

1. Mes išsiųsime užsakymus kuo greičiau per 2-5 dienas (išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes), kai jūsų mokėjimas bus atliktas įprastai.

2. Parašykite visą pristatymo adresą su teisingu telefono numeriu ir pašto kodu, ypač Rusijos ir Baltarusijos pirkėjai, patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Mes teikiame tiek pašto, tiek greitojo gabenimo paslaugas. Daugumoje šalių siuntimas paštu trunka apie 25–35 darbo dienas, o kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Brazilijoje, Peru, ilgiau.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Duomenuatkurimasisusb.lt Premium Shipping ir specialios linijos, tokios kaip Aramex.It trunka apie 7 dienas. (Tai užtruks, jei jūsų šalis susidurs su kokia nors problema, darbuotojų streikas, orų problema ir pan.)

Apie garantinį aptarnavimą

Mes esame patikimas pardavėjas ir turime savo profesionalų garantinį aptarnavimą visiems mūsų papročiams. Jei kyla klausimų dėl užsakymo, susisiekite su mumis iš anksto, mes visada būsime čia, kol gausite laimingą atsakymą.

Apie atsiliepimus

1. Atidžiai patikrinkite pakuotę ir prekę, kad įsitikintumėte, jog nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų arba nesate visiškai patenkinti savo paketu, nedvejodami susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes išspręsime problemą, kad jus patenkintume.

3. Jei nėra problemų, palikite mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą.