Šildomas šalikas moterims Elastinis žiemos šildymo šalikai Lauko atšilimo produktai Šalikai Lengva prižiūrėti važiavimui pėsčiomis
€4.62 / €6.61

  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Guangdongas

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d13821
Pridėti atsiliepimą

Būkite jaukūs stilingai su mūsų patogiais ir elegantiškais kaklą šildančiais šalikais. Tomis vėsiomis dienomis pajuskite ilgai išliekančią šilumą, puikiai tinkančią jodinėjimui ar bet kokiai lauko veiklai. Mūsų šildomas šalikas moterims yra būtinas aksesuaras šį žiemos sezoną.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Šildymo šalikas

Svoris: apie 104g

Gaminio dydis: Šalikas: (apytiksliai) 10 * 100 cm / 3.94 * 39.37 colio, Šilumos pleistras: (apytiksliai) 10 * 13 cm / 3.94 * 5.12 colių

Pakuotės dydis: (apytiksliai)10 * 14 * 4.5cm / 3.94 * 5.51 * 1.77 colių

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Šalikas

2vnt.*Šilumos pleistras

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Odai draugiška šiluma: Mūsų šalikas su šilumos pleistru, pasižymintis patikimomis medžiagomis, užtikrina, kad vėsiomis sąlygomis jums būtų šilta ir patogu. Lengvai suaktyvinkite pleistrą ir mėgaukitės valandų valandas jaukiu dangumi.

2.Žiemai paruoštas šiltesnis: Šis šalikas su šilumos pleistru puikiai tinka pavasariui, rudeniui ir žiemai.Jis turi pledo raštą ir paprastą išvaizdą, todėl yra stilingas ir elegantiškas. Tiesiog pritvirtinkite šilumos pleistrą prie šaliko ir mėgaukitės šiluma bei komfortu.

3.Greito šildymo sprendimas: mėgaukitės jaukia šiluma lauke su kaklą šildančiais šalikais. Tiesiog nuplėškite šiltą pleistrą, užklijuokite jį ant šaliko galo ir apvyniokite aplink kaklą. Patirkite ilgai išliekančią šilumą valandų valandas, be jokio vargo.

4.Atpalaiduojantis žiemos aksesuaras: Būkite jaukūs ir patogūs su mūsų šildomu šaliku moterims. Kvėpuojantis ir elastingas audinys leidžia lengvai dėvėti, o šilumos pleistrą galima suaktyvinti paprastu mygtuku. Jis taip pat plaunamas, todėl priežiūra yra lengva.

5. Terminis gydymas: Mūsų šaliko kaitinimo pleistrai suteikia raminančią šilumą, kuri atpalaiduoja kaklą ir pečius, todėl idealiai tinka įvairioms veikloms, tokioms kaip žvejyba, jodinėjimas, žygiai pėsčiomis, pasivaikščiojimas ir stovyklavimas.