Spintos stalčių organizatorius Nešiojamas vietos taupymo skyriaus skirstytuvas Sulankstomas stalčius šalikams Džinsai Namų saugojimo organizatorius
€3.55 / €7.09

  • Medžiaga - Oksfordas
  • Dydis - Closet Drawer Organizer
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d60994
Pridėti atsiliepimą

Spintos stalčių organizatorius Nešiojamas vietos taupymo skyriaus skirstytuvas Sulankstomas stalčius šalikams Džinsai Namų saugojimo organizatorius Dropshipping/Wholesale

Pardavimo taškai:

1.Daugkartinis naudojimas: Šis spintos stalčių organizatorius puikiai tinka apatiniams drabužiams, kojinėms, šalikams, sijonams, antblauzdžiams, marškinėliams, džinsams ir kt. Laikyti. Tai gali išlaikyti jūsų garderobą tvarkingą ir tvarkingą. Dėl šio spintos stalčių organizatoriaus galite greitai ir lengvai rasti tai, ko jums reikia.

2. Minkštas ir patvarus: Pagamintas iš ekologiškos Oksfordo audinio medžiagos, šis spintos stalčių organizatorius nėra lengvai deformuojamas ir pasižymi išskirtiniu meistriškumu. Jis gali tvarkingai ir saugiai laikyti jūsų drabužius, aksesuarus ir kitus daiktus.

3. Patogus naudoti: sutvarkykite savo spintą naudodami šį lengvai naudojamą stalčių organizatorių. Lengvas ir sulankstomas, puikiai tinka kelionėms ir naudojimui namuose.Su tvirta konstrukcija ir mašina plaunama medžiaga tai būtina turėti bet kokiam organizuotam gyvenimo būdui.

4. Atnaujinkite spintos organizavimą: Suteikdami kelis skyrius, mūsų spintos stalčių organizatorius be vargo klasifikuoja ir tvarko visus jūsų daiktus. Maksimaliai padidinkite savo saugojimo vietą ir pagerinkite spintos naudojimą naudodami vietą taupantį dizainą. Paprasta ir praktiška, tai idealus būdas palaikyti tvarką.

5. Sandėliavimas be kvapo: Šis spintos stalčių organizatorius gali efektyviai sumažinti drabužių kvapą naudodamas tinklelio ventiliacijos dizainą. Tai taip pat padeda išlaikyti savo drabužių spintą ir stalčius tvarkingus ir tvarkingus su praktiška daiktadėže. Galite mėgautis higieniška ir švaria aplinka savo drabužiams.

Aprašymas:

Sutvarkykite savo spintą naudodami mūsų išskirtinę sukurtą daiktadėžę. Dėl tinklinio vėdinimo dizaino jūsų drabužiai išliks švieži ir lengvai randami, kai jums jų prireiks.Dėžutę lengva nešiotis ir ji padidins jūsų saugojimo vietą, todėl bus lengviau sutalpinti mėgstamus drabužius. Atsisveikinkite su netvarkingomis spintomis!

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Spintos stalčių organizatorius

2. Medžiaga: Oksfordo audinys

Pakuočių sąrašas:

1 * Spintos stalčių organizatorius

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.