Kišeninis kosmetikos krepšys Velvetas Elastinis Savaime užsidarantis maišeliai Neperšlampama monetų piniginė makiažui Lūpų dažai Ausinės Papuošalų organizatorius
€4.79 / €11.16

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - audinys
  • Prekės ženklas - NoEnName_Null
  • CN - Guangdongas
  • Tipas - Laikymo krepšiai
  • Produkto pavadinimas - velvetinis elastingas laikymo krepšys
  • Naudojimas - universalus

Prekės kodas: d81562
Pridėti atsiliepimą

Produkto aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Velveto elastinis laikymo krepšys

2. Produkto dydis: 13 * 5 * 12 cm (5.11 * 1.96 * 4.72 col.)

3. Produkto stilius: Kaip parodyta paveikslėliuose

5. Produkto medžiaga: Velvetas

Produkto savybės:

1. Stilingas ir funkcionalus dizainas: pristatome "Corduroy Elastic Storage Bag" – madingą ir praktišką aksesuarą, kuriame dera mada ir funkcionalumas. Jo velvetinis audinys suteikia jam unikalią ir stilingą išvaizdą, o elastingas uždarymas užtikrina saugų ir patogų laikymą.

2. Erdvus ir universalus: Šiame krepšyje yra daug vietos įvairiems daiktams sutalpinti, todėl jis puikiai tinka tvarkyti ir laikyti aksesuarus, kosmetiką, raštinės reikmenis ir kt. Jo universalus dizainas leidžia naudoti skirtingus tikslus namuose, biure ar keliaujant.

3.Patvarus ir patikimas: Pagamintas iš aukštos kokybės velveto audinio, šis laikymo krepšys sukurtas taip, kad tarnautų ilgai. Tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis atlaikys kasdienį naudojimą ir užtikrina ilgalaikį patvarumą.

4. Lengva naudoti ir prižiūrėti: elastingas šio laikymo krepšio uždarymas leidžia greitai ir lengvai pasiekti savo daiktus. Be to, jo audinį lengva valyti, todėl patogu išlaikyti nesugadintą būklę.

5. Kompaktiškas ir nešiojamas: Dėl kompaktiško dydžio ir lengvo dizaino šis laikymo krepšys yra labai nešiojamas. Jis gali lengvai tilpti į jūsų rankinę, kuprinę ar bagažą, todėl idealiai tinka laikyti ir tvarkyti kelyje.

Apibendrinant galima pasakyti, kad "Corduroy Elastic Storage Bag" sujungia stilingą dizainą, erdvumą, ilgaamžiškumą, paprastą naudojimą ir nešiojamumą.Nesvarbu, ar jums reikia susitvarkyti būtiniausius daiktus namuose, biure ar keliaujant, šis krepšys yra madingas ir patogus laikymo sprendimas.

Dėmesys:

1. Kaip visi žinome, skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, o tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo šio paveikslėlio.

2. Dėl rankinio matavimo dydis gali turėti kelių centimetrų

paklaidą Siuntą sudaro:

1 kompiuterio laikymo krepšys