Kabantis vaisių krepšelis Vaisių laikymo konteineris Bohemija Medvilnės virvės pakabinamas krepšys 3 pakopos virtuvės daržovių laikymo organizatoriaus įrankiai
€16.82 / €33.65

  • funkcija - ekologiškas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - Boho 3 pakopų krepšelis
  • Naudojimas - Sundries
  • Medžiaga - Pinti
  • Tipas - Saugojimo krepšiai

Prekės kodas: d67713
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

Pasirinkta medžiaga: Pagaminta iš patvarios ir saugios medvilnės virvės ir lazdelės, pakabinamas vaisių krepšelis yra minkštas, patikimas, kvėpuojantis, patogus liesti ir nelengvai pažeidžiamas.

Bohemiškas dizainas: Pakopinis vaisių krepšelis pasižymi moderniu ir bohemišku stiliumi, kuris dera su įvairiais stiliais ir suteikia elegancijos jūsų namų ar restorano dekorui.

Vietos taupymas: Sieninis vaisių krepšelis yra geras pagalbininkas, padedantis surinkti vaisius ar daržoves ir juos sutvarkyti. Ir tai yra gražu, leidžianti jūsų daiktus tvarka.

Platus pritaikymas : "Boho" vaisių krepšiai gali būti naudojami virtuvės kriauklėje sienai, grindims ar parduotuvės langams, juos lengva montuoti aplink maišytuvo kaklą ir kriauklės sieną.

Geriausios dovanos: "Boho" 3 lygio krepšelis puikiai tinka jūsų šeimai ir draugams. Taip pat galite pasigaminti unikalių gimtadienio, Kalėdų, Motinos dienos, Valentino dienos ir Naujųjų metų dovanų.

Aprašymai:

Pirmiausia turite pritvirtinti kišenes prie lazdelių, o tada pritvirtinti tris krepšius virvele. Atkreipkite dėmesį į tarpus tarp sluoksnių ir gerai sureguliuokite.

Pakabinami laikymo krepšiai puikiai tinka mažiems daiktams laikyti ir suteikti jūsų namų dekorui modernumo.

Puikiai tinka vestuvių dekoracijoms ar bohemiškos tematikos vakarėliams.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Boho 3 Tier Basket

Medžiaga: medvilninė virvė + lazda

Spalva: kreminė balta

Dydis: kaip parodyta

Produktų sąrašas :

Boho 3 lygio krepšelis*1

Nata:

Kadangi kiekvienas gabalas yra austas rankomis, kiekvienas gabalas yra unikalus, todėl gaminio dydžiams gali būti taikomi nedideli matmenų nuokrypiai. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad neprieštaraujate!

Atminkite, kad dėl apšvietimo efekto ir kampo gali būti tam tikrų spalvų skirtumų.