Besisukantis užkandžių padėklas Patefonas Besisukantis užkandžių dėklas Daugiafunkcinis padalintas serviravimo lėkštės dubuo miegamojo namų virtuvės reikmenims
€20.67 / €41.32

  • Tipas - Laikymo padėklai
  • Stilius - Modernus stilius
  • Naudojimas - Maisto
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - besisukantis užkandžių dėklas

Prekės kodas: d97834
Pridėti atsiliepimą

besisukantis užkandžių padėklas Patefonas Besisukantis užkandžių dėklas Daugiafunkcinis padalintas serviravimo lėkštės dubuo miegamojo namų virtuvės reikmenims Dropshipping/Wholesale

Pardavimo taškai:

1. Patikimos medžiagos: Pagamintas iš tvirto PET+ABS, šis besisukantis užkandžių dėklas pasižymi rūdims atspariomis, dilimui ir tvirtomis savybėmis, užtikrinančiomis ilgalaikį naudojimą. Jo aukštos kokybės medžiaga taip pat yra sertifikuota sveikatai ir saugai, todėl užkandžiavimas yra be rūpesčių.

2. Patogi saugykla: Sukamasis su dangčiu: Mūsų saldainių laikymo dėžutė su besisukančiu pagrindu leidžia greitai pasiekti daiktus, todėl puikiai tinka aptarnauti daugybę klientų. Įrengtas skaidrus dangtis, leidžia aiškiai matyti jo vidų ir apsaugoti maistą nuo dulkių.

3. Padidinta užkandžių patirtis: pakelkite savo užkandžių žaidimą su mūsų besisukančiu užkandžių dėklu.Suteikdami pakankamai vietos penkiems atskiriems padėklams, galite patiekti įvairius skirtingus maisto produktus ant to paties padėklo, nesijaudindami dėl skonių maišymo. Šis universalus užkandžių dėklas, puikiai tinkantis užkandžiams patiekti vakarėliuose, filmų vakaruose ar šeimos susibūrimuose, yra būtinas bet kokiems namams.

4. Plačiai paplitęs pritaikymas: atnaujinkite užkandžiavimo patirtį naudodami daugiafunkcį besisukantį dėklą. Jame yra organizuoti skyriai įvairiems skanėstams, tokiems kaip gruzdintos bulvytės, riešutai ir vaisiai. Lėkštė tinka skirtingoms progoms ir yra su panardinimo skyriumi skirtingiems padažams, todėl puikiai tinka iškyloms, vakarėliams ar šeimos susibūrimams.

5. Naujoviškas funkcionalumas : Šis besisukantis užkandžių padėklas puikiai tinka banketams, gimtadieniams, vestuvėms ir šeimos ar draugų susibūrimams. Jis turi apgalvotą besisukantį dizainą, leidžiantį lengvai pasiekti maisto konteinerius iš bet kokio kampo.Nesvarbu, ar tai Kalėdos, ar šeimos pietūs, ar kelios progos , šis užkandžių padėklas suteiks jūsų stalui stiliaus ir patogumo.

Aprašymas:

Šis patvarus besisukantis užkandžių padėklas yra būtinas šeimos pietums. Jo skaidrus dangtelis užtikrina užkandžių priežiūrą ir leidžia lengvai žiūrėti. Turėdamas pakankamai vietos, kad tilptų įvairūs užkandžiai ir plačiai naudojami dizainai, šis dėklas puikiai tinka ilgam naudojimui.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Besisukantis užkandžių padėklas

2. Medžiaga: PET + ABS

3. Produkto svoris: apie 1300g

4. Produkto dydis: apie 27 * 27 cm / 10.63 * 10.63 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Besisukantis užkandžių dėklas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2.Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.