300ML Automatinis putų muilo dozatorius Vonios kambario išmanioji skalbimo mašina Balta ABS medžiagos muilo dozatorius vonios kambariui
€11.98

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d433546
Pridėti atsiliepimą

Automatinis bekontaktis dozatorius yra puikus sprendimas higieniškam ir patogiam rankų plovimui. Pagamintas iš ABS ir PE medžiagos, šį bekontaktį dozatorių galima pakabinti ant sienos, kad būtų lengva naudoti.

Specifikacijos:

Produkto svoris:

Baterijos modelis: apie 240g

Įkraunamas modelis: apie 280g

Produkto dydis: apie 10x10.5x20.9cm / 3.94x4.13x8.23 colių

Produkto medžiaga: ABS, PE

Produkto talpa: apie 300ml

Gaminio įtampa:4.5V, 3 AA baterijos (nepridedamos)

Jutimo atstumas: 3-5cm

Produktų sąrašas:

1 * Automatinis putų dozatorius

1 * duomenų kabelis

1*Kablys

1*Instrukcija

Arba

1 * Automatinis putų dozatorius

1*Kablys

1*Instrukcijos

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau išsamios informacijos

apie produktą 1. Automatinis putojimas: Šis dozatorius sukuria sodrias ir minkštas putas vos palietus, taupydamas muilą ir vandenį. Automatinio putojimo funkcija taip pat skatina vaikus dažniau plauti rankas.

2. Bekontaktis dozavimas: Šis automatinis putų dozatorius pasižymi didelio jautrumo bekontakčiu dizainu, leidžiančiu gauti putų muilą neliečiant prietaiso. Jis naudoja IR jutiklio technologiją.

3. Universalus diegimas: naudokite šį automatinį putplasčio dozatorių bet kurioje virtuvėje ar vonios kambaryje su lengvu montavimu, kuris suteikia tiek stalviršio, tiek pakabinimo ant sienos galimybes.

4. Tvirta medžiaga: IPX4 vandeniui atsparus automatinis putų dozatorius apsaugo nuo plokštės korozijos aukštos kokybės ABS ir PE medžiagomis, užtikrindamas patikimą ir patogią laisvų rankų higieną.

5.Universalus veikimas: maksimaliai padidinkite savo valymo efektyvumą naudodami šį automatinį putų dozatorių, skirtą išpilstyti platų skysčių asortimentą, įskaitant ploviklį, dušo želę, šampūną ir kt.