Gimtadienio dėžutė Pinigų dėžutė gryniesiems pinigams Dovanų traukimas už grynuosius pinigus su ištraukiamu gimtadienio dienos atviruku ir 30vnt permatomi maišeliai Dovana
€4.07 / €10.17

  • Proga - Vestuvės ir sužadėtuvės
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d439955
Pridėti atsiliepimą

[Su gimtadienio diena pinigų dėžutė piniginei dovanai] Ar norite padovanoti savo šeimai ir draugams netikėtą dovaną? Nėra nieko įdomesnio ir stebinančio, nei gauti pinigus kaip dovaną. "Pasidaryk pats" netikėta pinigų ištraukiamos dėžutės dovana su šia pinigų dėžute. Tai ne tik netikėta akimirka, bet ir meilus būdas pasiūlyti grynuosius pinigus kaip dovaną.

[Paketas, kurį gavote] Įskaitant gražią "Su gimtadieniu" pinigų dėžutę, gimtadienio torto kortelę ir 30 plastikinių maišelių su lipniomis juostelėmis. Galite pasidaryti sau ir pasidaryk pats šią pinigų dėžutę ir įdėti į ją bet kokius grynuosius pinigus kaip piniginę dovaną savo šeimai ir draugams. Įsivaizduokite savo šeimos ir draugų veidus, kai jie atidarė pinigų dėžutę. Tai bus nepamirštama akimirka.

[Puikus pinigų ištraukimo dėžutės dizainas] Su gimtadieniu pinigų dėžutės matmenys yra 13 x 13 x 11 cm ir ji pagaminta iš tvirto kartono su gimtadienio tematikos raštu.Gimtadienio torto kortelės vidinėje pusėje yra lipni juosta, skirta pinigų ritiniui pritvirtinti. (JAV dolerio dydis yra 2.61inch x 6.14inch), o 30 plastikinių maišelių pakanka, kad galėtumėte laikyti JAV dolerio sumą, kurią norite pritaikyti. Tai ne tik netikėta dovana, bet ir elegantiškas būdas pasiūlyti grynųjų pinigų.

[Lengva surinkti] 1. Įdėkite pinigus į plastikinį maišelį. 2. Įklijuokite plastikinį maišelį. 3. Susukite pinigus, įdėkite juos į dėžutę ir ištraukite vieną plastikinio maišelio galą iš stalčiaus lizdo, kad įklijuotumėte jį su gimtadienio torto kortele, tada Vienas ištraukite ir pinigai ištekės. Ačiū!

[Daugkartinis naudojimas] Padovanokite šeimai ir draugams nepamirštamų gyvenimo akimirkų ypatingą gimtadienio dieną.pinigų dovanų dėžutė yra geriausia dovana šeimai ir draugams.Kai kovojate su tuo, kokią dovaną padovanoti, kodėl gi nepagalvojus apie šią pinigų dėžutę, ji yra juokinga, mylinti ir stebinanti, ir tai yra elegantiškiausias būdas pasiūlyti grynuosius pinigus kaip dovaną.

patarimas: neįtraukiami rodomi pinigai

dydis: apie 13 x 13 x 11cm

Medžiaga: popierius

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x gimtadienio pinigų dėžutė

30 x plastikiniai maišeliai

1 x Lipni juosta

1 x kortelė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.