AFBC 2X 13.7Inch Tekilos kaimiška skulptūra, "pasidaryk pats" rankomis dažyti metaliniai agavos augalai,lauko sodo vejos papuošalai-žalia
€32.99 / €46.46

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d436741
Pridėti atsiliepimą

[Agave Metal Yard Art]Tai yra "pasidaryk pats" dekoravimo modelis, klientas turi "pasidaryk pats" surinkimą jį gavęs. Savo namus galite papuošti patys.

[Metalinės medžiagos] Šios meno skulptūros yra rankų darbo pagal užsakymą. Tikrasis produktas yra pagamintas profesionaliomis mašinomis, poliruotos ir pagamintos aukštos šviesos medžiagos. Jie yra atsparūs vandeniui, atsparūs rūdims. Gali atlaikyti lietų, užšalimą ar shine.do didelio stiprumo apsauginį saugumą, saugos faktoriaus indeksas yra aukštas.

[Lengvas montavimas] Galite papuošti savo namus patys, Tiesiog padėkite jį kur tik norite, puikus akcentas sodui, kiemui, tvenkiniui, deniui ir vejai. Galima pastatyti ant žemės, ant terasos, naudoti kaip akcentas gėlių vazone.

[ATRODO, KAD AUGA IŠ ŽEMĖS] Šis tekilos augalas pagyvins bet kokią erdvę, į kurią jį įdėsite. Ši konkreti Agave neturi pagrindo, kuris suteiktų jai išvaizdą, tarsi ji augtų iš žemės.

[TAIKOMA SCENA]Šie savotiški galvos sukimo agavai pareikalaus dėmesio bet kurioje vietoje ar namų erdvėje. Puikiai tinka kaip sodo statula, bet ir kaip sodo vakarėlio reikmenys arba puiki gimtadienio / atostogų dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Pastaba: neleiskite savo vaikams ar augintiniams per daug priartėti ar prisiliesti prie jo, jo lapo galiukas gali pradurti odą.

Dydis: Aukštis 35cm / 13.7inch

Spalva: žalia

Medžiaga: geležis

Pakuote sudaro:

18 * purškiamai dažytas geležies lapas

2 * atsuktuvas

2 komplektai * varžtai ir veržlės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.