Mobiliųjų telefonų užrakto dėžutė, sieninė akrilo saugykla, spintelė su durų spynomis ir raktais klasės biuro darbuotojams
€207.00 / €376.35

  • Tipas - Laikymo stalčiai
  • Naudojimas - Sundries
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Pakuotės dydis - 22.8*19.3*10in
  • Grynasis svoris - 24.2 lbs
  • Spintelės dydis - 20.5*7.1*16.5in
  • funkcija - ekologiškas
  • Spalva - aišku
  • Lizdo dydis - 3.87*7.1*2.7in
  • plastiko tipas - Akrilas
  • etiketės aukštis - 3.2in
  • Medžiaga - Plastmasiniai, Akrilas
  • Laiko tarpsnių skaičius - 30
  • CN - Sičuanas

Prekės kodas: d445847
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas

Mobiliųjų telefonų laikymo spintelė

Turėdama 30 lizdų ir didelę talpą, ši akrilinė mobiliųjų telefonų laikymo spintelė leidžia lengvai laikyti mobilųjį telefoną ir kitus daiktus. Tuo pačiu metu skaidrus korpusas leidžia visada stebėti. Be to, kiekvienas raktas atitinka konkretų užraktą, kuris labai užtikrina saugumą. Nebeleiskite telefonams trikdyti pamokų, susitikimų ar sporto metu.

Pagrindinės savybės

Skaidrus ir matomas: Ši akrilinė telefono laikymo spintelė yra skaidri, galite matyti turinį, kad galėtumėte bet kada stebėti.

Didelė talpa: Šioje mobiliųjų telefonų laikymo spintoje yra 30 lizdų, kurių kiekvieno matmenys yra 3.87 * 7.1 * 2.7 colio. Didelė talpa leidžia vienu metu saugoti daugiau mobiliųjų telefonų ir kitų daiktų.

Saugumo užtikrinimas: Šios mobiliųjų telefonų laikymo spintelės užraktas yra suderintas su specialiu raktu, o kiekviena spyna turi atitinkamą raktą, kuris didele dalimi užtikrina saugumą.

Aukštos kokybės medžiaga: Šios mobiliųjų telefonų laikymo spintelės medžiaga yra akrilo plokštė, atspari vandeniui ir rūdims, nelengva sugadinti, bet taip pat lengvai valoma, kuri yra tvirta ir patvari, kad galėtumėte naudoti ilgą laiką.

Patogu Yon: Kiekvienas lizdas ir kiekvienas raktų rinkinys turi suderinamą skaitmeninį kodą, kuris leidžia lengvai rasti spintelę.

Keli diegimo būdai: Jis turi du išdėstymo būdus: laisvai stovintį arba montuojamą ant sienos. Jį galite naudoti tiesiai ant stalo arba ant grindų, stačiakampė stabili konstrukcija leidžia tvirtai stovėti, arba galite pakabinti ant sienos, kad sutaupytumėte grindų plotą.

Apsauginė pakuotė: Šioje akrilo mobiliųjų telefonų laikymo spintelėje yra perlų medvilnė arba poliamidas viduje ir 7 mm storio dėžutė, taip pat saugi išorinė pakuotė, užtikrinanti, kad produktas jums bus pristatytas saugiai. Specifikacijos

Medžiaga: akrilas

Spalva: Išvalyti

Laiko tarpsnių skaičius: 30

Spintelės dydis: 52 * 18 * 42cm / 20.5 * 7.1 * 16.5in

Lizdo dydis: 9.82 * 18.1 * 6.9cm / 3.87 * 7.1 * 2.7in

Etiketės aukštis: 8cm / 3.2in

Pakuotės dydis: 58 * 49 * 25.5cm / 22.8 * 19.3 * 10in

Grynasis svoris: 11 kg / 24.2 lbs

Bendras svoris: 12 kg / 26.5 lbs Išsami informacija

Ritiniai: Šios mobiliųjų telefonų laikymo spintelės raktas yra su ritėmis, kurias patogu pakabinti ir nešiotis raktą, taip išvengiant rakto praradimo.

Įkrovimo lizdas: priešais kiekvieną saugojimo spintelę rezervuojamas įkrovimo lizdas, skirtas įkrauti saugojimo metu.

Rezervuotos skylės: Mobiliųjų telefonų laikymo spintelės gale yra 4 rezervuotos skylės, kurias galima prikalti prie sienos, labai patogu rasti tinkamą padėtį ir pritvirtinti visą spintelę.

Griovimo procesas : Šiame gaminyje naudojamas nuožulnumo procesas, dėl kurio jo kraštai tampa lygūs ir gali būti išvengta atsitiktinių įbrėžimų.

Pakuotė įskaičiuota

1* Mobiliųjų telefonų laikymo spintelė

1* Etiketė

60* Raktai

60* Ritiniai

30 * numerio ženklai

4* Varžtai

4* Išsiplėtimo vamzdžių pastabos:

1. Prieš gręždami patvirtinkite sienos akmenį ir storį.

2. Leiskite nedidelį spalvų skirtumą, kurį sukelia fotografavimo lemputė, ir 1-3 cm klaidą dėl rankinio matavimo ir prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.