sieninis austas pakabinamas krepšys su odine rankena, lentynų krepšelio organizatorius augalams namų dekoras
€11.43 / €24.84

  • Naudojimas - Sundries
  • funkcija - ekologiškas
  • Medžiaga - Augalinis pluoštas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d446394
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Sieninis pakabinamas laikymo krepšys pagamintas iš medvilninės virvės, odinės krepšio virvės, saugus naudoti, labai ekologiškas, minkštas, tvirtas ir patvarus kabantis virvės krepšys.

Puikus būdas viską sutvarkyti stilingai ir dekoratyviai. Odinė rankena sustiprinta senovinėmis kniedėmis, kurios gali išlaikyti maksimalią apkrovą iki 6 svarų.

Patrauklus ir funkcionalus: Šis laikymo krepšys puikiai tinka laikyti smulkius daiktus virtuvėje, vonios kambaryje, skalbykloje ar miegamajame, nesvarbu, ar tai būtų "Knickknacks", akiniai nuo saulės, televizoriaus nuotolinio valdymo pultai, džiovintos gėlės ar dirbtiniai žalumynai. Tai taip pat sukuria puikų augalų krepšelį namų dekoravimui.

prašmatnus namų dekoras: Tai tiesiog gražūs ir nereikia surinkti, o išvaizda tinka daugeliui skirtingų stilių, Pridėkite kambariui šiek tiek tekstūros, dviejų tonų spalva yra neutrali ir puikiai tiktų prie bet kokio namų dekoro, pavyzdžiui, šilto, prašmatnaus sodybos ar Boho stiliaus kambario dekoro.

Daugiafunkcinis naudojimas: Šie krepšiai puikiai tinka asmeniniam naudojimui jūsų namuose ar biure, Dėl patrauklaus dizaino ir daugybės funkcijų tai yra puiki dovanos idėja kūdikio dušui, namų ruošai, Kalėdoms ar gimtadieniui

Tipas: Sandėliavimo

krepšiai Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: medvilninė virvė + odinė krepšio virvė

Dydis: didelis 18 x 18cm / mažas 16 x 16cm

Pakuote sudaro:

1 * Daiktadėžių krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.