480 kišenių monetų kolekcijos knyga 20 puslapių monetų kolekcionavimo laikikliai Vielos įrišimas 20/25/27/30mm monetų antspaudo valiutos kolekcija
€6.61 / €33.04

  • CN - Zhejiang
  • funkcija - 480 kišenės
  • Medžiaga - Atsparus vandeniui PVC
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • elemento pavadinimas - monetų kolekcijos knyga
  • Spalva - Juoda

Prekės kodas: d453797
Anonimas

Produktas, kaip aprašyta

2024-01-17
Anonimas

Jei norite, kad dideli žiedai paimtų 3 konstituciją. Atkreipkite dėmesį į... Skirta mažiems žiedams. Mažas albumo dydis.

2024-01-17
Anonimas

Viršuje kaip nuotraukoje

2023-12-21
Anonimas

Greitas pristatymas, kokybė atitinka kainą ir gerą pakuotę, bet mažesnė nei manyta 😅

2024-01-18
Pridėti atsiliepimą

Aukštos kokybės vidinio puslapio monetų kolekcijos organizatorius: monetų kolekcinių laikiklių rankovės pagamintos iš eva medžiagos. Palyginti su įprastais plastikiniais vidiniais puslapiais, eva rankovės yra tvirtesnės ir patvaresnės. Net esant žemai temperatūrai ar ilgoms laiko sąlygoms, vidinius puslapius vis tiek nėra lengva sulaužyti, atlaikyti pakartotinį monetų pildymą. Monetų organizatoriaus rankovės yra minkštos ir elastingos, atsparios drėgmei ir antioksidacinės, nepadarys žalos monetoms. Monetų surinkimo reikmenys užtikrina gerą monetų rinkinių būklę.

Monetų kolekcionierių reikmenys su atverčiamu dizainu: Monetų apsauginių knygų kišenių viršuje yra specialiai suprojektuoti atverčiami, kurie efektyviai apsaugo sidabro monetas nuo iškritimo ir užtikrina jų saugumą. Monetų kolekcija kiekviena kišenė yra nepriklausoma ir ją reikia plėšyti, išvengiant susidūrimo ir trinties tarp ketvirčio monetų ir neleidžiant kišenėms lūžti dėl per didelės jėgos naudojimo metu.Net jei netyčia nukrito, ketvirčio laikiklis apsaugo monetų kolekcionierių, todėl galite ramiai naudoti.

Įvairios paskirties kolekciniai monetų kolekcionavimo reikmenys: Monetų surinkimo dėklas kietas apvalkalas, pagamintas iš PU odos, kuris yra atsparus vandeniui, dulkėms ir lengvai valomas. Abi kolekcininkams skirtų monetų knygų pusės 2022 m. vidinis puslapis yra skaidrus, todėl patogu matyti monetų raštą, tekstą, metus ir kitą informaciją. Ketvirčio monetų konteineris taip pat tinka centams, žetonams, ketvirčiui, presuotiems centams, ženkleliams, medaliams, iššūkio monetoms, sidabriniams ereliams, proginiams medaliams, suvenyrinėms monetoms, nickles.

Puikus dovanų monetų segtuvas: Pinigų organizatoriaus turėtojas išsprendžia plyšimo žemoje temperatūroje problemą ir yra patvarus. Monetų kolekcionieriams, šeimai ir draugams pinigų organizatorius yra idealus dovanų pasirinkimas, tuo tarpu naudojamas apdovanojimų ceremonijoms, reklaminėms akcijoms.