Virtuvės krepšys Sudedami vaisių daržovių laikymo krepšiai su ratukais Virtuvės organizavimas ir sandėliavimas Metalinės vielos laikymo krepšys
€16.89 / €24.14

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d448260
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Sudedami vielos krepšiai yra pagaminti iš aukštos kokybės anglinio plieno medžiagos, kuri yra tvirta, didelė apkrova, atspari rūdims, patvari ir pagaminta ilgalaikiam naudojimui. Vielinius krepšius galima lengvai sukrauti, todėl galite sukrauti vielinius krepšius, maksimaliai padidinti stalviršius, spinteles, lentynas, sutaupyti vietos, sutvarkyti, padaryti namus labiau organizuotus ir sutaupyti daugiau vietos.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Stackable Wire Baskets

Medžiaga: rūdims atsparus anglinis plienas

Dydis: apie 41 * 28,5 * 21cm / 16 * 11 * 8 colių (ilgis, plotis ir aukštis) (vieno piršto krepšelio korpusas, neskaitant pagrindo)

Pakuočių sąrašas:

Sudedamas vielos krepšys*1

Reguliavimo pėda*1

arba

Sudedamas vielos krepšys*1

Universalus ratas*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Atsparus rūdims ir tvirtas】 Sudedami vielos krepšiai susideda iš patikimos anglinio plieno medžiagos. Jis yra stiprus, atsparus rūdims, patvarus ir pastatytas ilgalaikiam naudojimui.

2.【Tvarkingi ir sudedami】Vieliniai krepšiai turi krovimo dizainą, kuris maksimaliai išnaudoja jūsų lentynas, spinteles ir stalviršius, tuo pačiu užimdamas mažiau vietos ir išlaikydamas viską tvarkingai.

3.【Paprastas naudojimas】Nenaudojant jokios įrangos, virtuvės prekystalio saugyklą lengva įdiegti; Krepšelio korpusas yra platesnis ir aukštesnis, jis paimtas iš priekio. Tai pati geriausia pagalba, kokią tik galite suteikti saugojimui namuose.

4.【Plačiai naudojami】Vieliniai laikymo krepšiai gali laikyti knygas, žaislus, rankšluosčius, virtuvės ar vonios reikmenis, skalbimo reikmenis, rankdarbių daiktus, failus, automobilių remonto įrankius ir kt.

5.【Smooth and Comfortable】Wire Basket galima rinktis iš įvairių sluoksnių, galite jį suderinti, taip pat yra stilius su universaliais skriemuliais, kuriuos patogu judėti bet kuriuo metu. Lygūs kraštai, be įbrėžimų ir rankų sužalojimų.