Statybiniai blokai Žaislų daiktadėžė su dangteliais Sudedama kaladėlės formos plastikinė šiukšliadėžė Vaikų žaislų konteineriai "Sundries Organizer
€13.22 / €29.39

  • Forma - Stačiakampis
  • Stilius - Modernus stilius
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Tipas - daiktadėžės ir šiukšliadėžės
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - statybinių blokų laikymo konteineris
  • funkcija - ekologiškas
  • Naudojimas - Įrankiai

Prekės kodas: d457191
Pridėti atsiliepimą

Statybiniai blokai Žaislai Daiktadėžė su dangteliais Sudedama kaladėlės formos plastikinė Vaikų šiukšliadėžė Vaikų žaislų konteineriai "Sundries Organizer

" Punktai:

1.Sudedamas dizainas: pakelkite savo organizacijos žaidimą naudodami mūsų sudedamą statybinių blokų saugojimo dėžę. Išdėstykite juos vertikaliai, kad išnaudotumėte erdvę, išlaikytumėte tvarkingą stalą ir žaistumėte su statybiniais blokais daug maloniau.

2. Higieniškas saugojimas: gali būti atsparus dulkėms ir laikomas, mūsų sudedama statybinių blokų laikymo dėžė užtikrina, kad žaislai būtų švarūs ir higieniški. Kūrybinis dangtis suteikia naujų žaidimo galimybių, nes leidžia formuoti įvairius formų kūrinius, išlaikant juos tvarkingus ir saugius.

3. Sagties armatūra: Su tvirta sagties konstrukcija, mūsų sudedama statybinių blokų laikymo dėžė užtikrina didesnį stabilumą ir kompaktiškumą. Jis ne tik apsaugo žaislus nuo dulkių ir drėgmės, bet ir yra atsparus kritimams, slėgiui ir deformacijai.Saugiai laikykite savo žaislus lengvai ir ramiai.

4. Tvirtas pagrindas: Garantuojama, kad sudedama statybinių blokų laikymo dėžė užtikrins patikimą atramą ir atlaikys iki 100 kg svorio. Dėl tvirtos ir patvarios konstrukcijos juo saugu naudotis vaikams, net jei jis užlipo ar užšoko.

5. Nešiojamas ir patogus: be vargo išneškite savo sudedamus statybinius blokus į lauką naudodami šios laikymo dėžutės rankenos dizainą. Nesvarbu, ar einate į draugo namus, ar žaidžiate lauke, galite lengvai pakelti ir nešti savo kaladėles.

Mūsų statybinių kaladėlių laikymo konteineris puikiai tinka jūsų mažylio mėgstamiems žaislams! Naudojant sukrautą saugyklą, sutaupoma vietos ir viskas tvarkoma. Smagus dėžutės dangtis yra atsparus dulkėms ir higieniškas, todėl jūsų vaiko žaislai yra saugūs ir švarūs. Šis kompaktiškas ir saugus konteineris puikiai tinka pasiimti į draugo namus ar žaisti lauke.Supaprastinkite savo vaiko žaislų laikymą šiandien naudodami šį fantastišką gaminį!

Specifikacijos:

Specifikacijos: Su pertvara ir vidine dėžute

Medžiaga PP + HIPS

Brėžinyje

parodyti matmenys Funkcinis žaislų, statybinių blokų, kitų reikmenų ir kt. saugojimas, taip pat gali būti naudojamas statybiniams blokams

gaminti Pakuočių sąrašas:

Sukraunamų statybinių blokų daiktadėžė *1