Kosmetiniai šepečiai Laikymo taurė 3 lizdų organizatorius kosmetiniam šepetėliui su nuimamu pagrindu Tualeto miegamojo svetainės organizatorius
€5.89 / €11.78

  • Naudojimas - maišas
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d463205
Pridėti atsiliepimą

Lengvai sutvarkykite makiažo šepetėlius naudodami mūsų dryžuotą šepetėlių organizatoriaus makiažą! Dėl skaidraus dizaino šis makiažo šepetėlių laikiklis stalui puikiai tinka greitai rasti reikiamą šepetėlį. Dryžuotas dizainas suteikia jūsų tuštybei stiliaus atspalvį. Be to, makiažo šepetėlių puodelis skirtas greitai nusausinti vandens perteklių, užtikrinant, kad jūsų šepetėliai išliktų švarūs ir sausi.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kosmetikos šepetėlių organizatorius

Spalva: šviesiai prabangiai žalia, gaivi skaidri, retro auksas

Medžiaga: PET + karštas štampavimas

Svoris: apie 160g

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1 vnt.*Makiažo šepetėlis yra

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus saugojimas: Šis didelės talpos makiažo šepetėlių laikiklis, skirtas stalo parduotuvėms, šepetėliams ir įvairiems kosmetikos gaminiams, tokiems kaip lūpų dažai, akių šešėliai ir antakių pieštukai, kad jūsų stalčius būtų tvarkingas.Mėgaukitės netvarkingu stalu ir be rūpesčių grožio rutina su šiuo daugiafunkciu laikikliu.

2.Clear View: Šis makiažo šepetėlių laikiklis stalui suteikia patogų būdą peržiūrėti viduje esantį turinį, todėl lengva rasti šepetėlį. Jo aptakus ir skaidrus dizainas suteikia elegancijos, derančios prie bet kokio namų dekoro stiliaus, todėl jis yra paprastas ir gražus.

3. Efektyviai organizuotas: lengvai pasiekite savo makiažo šepetėlius naudodami šį stalo makiažo šepetėlių laikiklį. Dėl erdvios ir padalintos daiktadėžės dar niekada nebuvo taip paprasta rasti šepetėlį makiažo rutinai.

4.Patobulintas funkcionalumas: Makiažo šepetėlio laikiklis stalui turi nuimamą pagrindą, leidžiantį lengvai išvalyti puodelį ir išlaikyti šepetėlius greitai sausus. Daugiau jokių netvarkingų ir šlapių makiažo šepetėlių ant jūsų stalo.

5.Drenažo angų dizainas: Naudodami mūsų makiažo šepetėlių laikiklį, galite organizuoti ir prailginti savo kosmetinių šepetėlių tarnavimo laiką. Drenažo angos greitai pašalina vandens perteklių. Tvirtas pagrindas neleidžia slysti ar griūti, todėl šepetėliai yra saugūs.