saugos durų užraktas Vaikams atsparus durų armatūros užraktas gali atlaikyti 800 svarų (sidabrinis-2 krepšys)
€17.08 / €28.00

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d461431
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

[Atnaujinti saugos dizainą]: 3inch metalinės konstrukcijos šeimos saugos durų užraktas turi 4 varžtus, kurie gali atlaikyti 800Ibs jėgą ir yra 12 kartų stipresni už įprastą skląstį, kad nebūtų įspirti. Kiekvienam skląsčiui turime 8 varžtus, įskaitant 4 ilgus varžtus ir 4 trumpus varžtus, kuriuos galite pasirinkti pagal savo poreikius. Apsauginis durų užraktas apsaugo jūsų šeimos saugumą. Toks sustiprintas užraktas yra geras pasirinkimas šeimos saugumui. Tai taip pat puiki dovana jūsų šeimai.

[Lengva montuoti]: naudokite elektrinį atsuktuvą ir gręžtuvą, kad pritvirtintumėte apsauginį durų užraktą ant durų rėmo.Užbaikite "pasidaryk pats" durų spynos armatūros montavimą greičiau nei per 5 minutes ir gausite savo šeimos saugumą. Lengva suderinti bet kokias duris, kurios sukasi į vidų. Apsauginis durų užraktas tarnauja kaip apsauga, apsauganti jūsų šeimą. Mūsų aukštos saugos durų spynos yra su montavimo instrukcija.

[Lengva naudoti]: uždėkite rodomąjį pirštą ant durų užrakto saugos įtaiso viršaus ir nykštį apačioje. Pastumkite durų užraktą nuo pagrindo plokštės išilgai vyrių krypties ir patraukite į išorę. Jums nereikia įrankių, kad jį atidarytumėte, tik šiek tiek praktikos. Ši durų apsauga gali užkirsti kelią įsibrovimui, tačiau avarijos atveju ją lengva atidaryti. Būsite labiau įsitikinę, kad jūsų durys gali atlaikyti bet kokį priverstinį įėjimą.

[Šeimos ir vaikų apsauga]: Vaikų apsaugos durų spynos suteikia papildomų saugos priemonių jūsų vaikams, kai esate komandiruotėse.Durų armatūros spyna priima spyruoklinę konstrukciją, kad vaikai negalėtų atidaryti durų nepažįstamiems žmonėms. Kai nesate namuose, ši durų spyna gali apsaugoti jūsų vaikus, taip pat gali padėti pagyvenusiems žmonėms ar moterims jaustis saugiau namuose.

[Aukštos kokybės paslaugos]: Saugūs namai, šeimos sauga durų užraktas apsaugo jūsų šeimos saugumą ne tik siekiant išvengti įsibrovimo, bet ir lengvai atidaromas avarinių susitikimų

metu 1) Apsaugotas nuo klastojimo ir vaikams saugus dizainas neleidžia vaikams klaidžioti be priežiūros.

2) Sumontuokite vos per kelias minutes, naudodami sukietėjusius varžtus.

3) Negalima atidaryti iš išorės.

4) Reikalingas gręžtuvas, 1/8 in.gręžimo antgalis ir atsuktuvas.

5) Kaltas gali būti reikalingas, jei durys tvirtai priglunda prie staktos (montavimas).

6) 12 kartų stipresnis už įprastą aklavietę.

7) Dirba su į vidų besisukančiomis durimis.

spalva:Sidabras

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

2 x durų užraktas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.