Mikropluošto skudurai veidrodžių valymui Valymo šluostės 10 vienetų Daugkartinio naudojimo sutirštintas nepūkuotukas daugiafunkcinis mikropluoštas
€3.98 / €5.69

  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d4845
Pridėti atsiliepimą

Mūsų mikropluošto valymo šluostės yra bekvapės ir vienkartinės skaidrios, nepaliekančios jokių pėdsakų. Turėdami platų pritaikymo spektrą, jie taupo laiką ir energiją atliekant kasdienes valymo užduotis. Šios šluostės, puikiai tinkančios naudoti namuose ar biure, palengvina valymą.

Medžiaga: itin smulkus pluoštas

sąrašas:

Mikropluošto valymo šluostė x1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Greitas sugeriamumas: Ši mikropluošto šluostė suteikia aukščiausio lygio valymo patirtį dėl savo itin sugeriančios ir minkštos tekstūros ir yra visiškai bekvapė.

2. Pašalinkite nešvarumus: Efektyviai ir greitai pašalinkite dulkes, nešvarumus ir alyvos dėmes naudodami mūsų mikropluošto valymo šluostę, puikiai tinkančią lygiems paviršiams, tokiems kaip stiklas ir metalas.

3.No pūkelis: Pagamintos iš sandariai austos mikropluošto medžiagos, šios šluostės neleidžia palikti pūkelių ir nepalieka jokių pėdsakų ant jokių paviršių, todėl jūsų valymo patirtis yra lengva.

4.Platus naudojimas: Mūsų mikropluošto valymo šluostė yra universalus sprendimas įvairioms valymo užduotims atlikti. Tai puikiai tinka valyti stiklą ir veidrodžius be dryžių. Jis taip pat tinka namų ūkiui.

5.Praktinė dovana: Mūsų mikropluošto valymo šluostė užtikrina lengvą ir efektyvų valymą. Nuo tvirčiausių dėmių iki mažiausių nešvarumų dalelių – jis pašalina jas visas su minimaliomis pastangomis.