Green Sous Vide maišeliai 30 pakuočių daugkartinio naudojimo vakuuminiai maisto laikymo maišeliai 1 rankinis siurblys, 4 sandarinimo spaustukai
€20.31 / €24.78

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d81810
Pridėti atsiliepimą

Krepšiai:Yra su mažais/vidutiniais/dideliais dydžiais (21x22cm,26x28cm,26x34cm), 1 rankiniu siurbliu ir 4 sandarinimo spaustukais.puikūs daugkartinio naudojimo vakuuminiai maisto laikymo maišeliai skirtingiems maisto produktams laikyti.

Saugus sous vide virimo maišelio rinkinys: Pagamintas iš maistinio plastiko, kurį saugu užšaldyti, mikrobangų krosnelėje ar virti aukštesnėje temperatūroje. Puiki kokybė užtikrina, kad visus daiktus galėsite naudoti daug kartų.

Lengva naudoti ir laikyti: jūs tiesiog įdedate savo maisto produktus į daugkartinio naudojimo maisto laikymo maišelį, užsandarinkite viršų su pateiktais spaustukais, tada pritvirtinkite siurblį ant oro vožtuvo, siurbkite jį aukštyn ir žemyn, kol oras bus pašalintas iš maišelio. Užrašykite maisto laikymo ir galiojimo datas, tada tinkamai laikykite šaldytuve ar kitoje vietoje. Lengva valyti indų muilu ir šiltu vandeniu, tada prieš vėl naudojant laikyti švarioje ir sausoje vietoje.

Daugiafunkcinis: Šis krepšys gali būti naudojamas ne tik maistui (mėsai, žuviai, daržovėms, vaisiams, jūros gėrybėms, riešutams ar kitam kietam ir pusiau kietam maistui ir kt.), Bet ir kitiems brangiems daiktams, tokiems kaip fotoaparatas, knygos, apsaugančios nuo drėgmės.

Spalva: žalia

Medžiaga: PA / PE

Pakuote sudaro:

30 x Krepšiai (10 x maži/10 x vidutiniai/10 x dideli)

1 x rankinis siurblys

4 x sandarinimo spaustukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.