25PCS Apie praėjusią naktį - Pagirių rinkinys - Apie praėjusios nakties pagirių rinkinį - Pagirių krepšiai - Individualus atkūrimo rinkinys - Mergvakarių dovanos
€68.95 / €83.08

  • CN - Guangdongas
  • Medžiaga - audinys
  • Proga - EID, Vestuvės ir sužadėtuvės, Krikštynos ir krikštas, St Patrick's Day, Didysis įvykis, Išėjimas į pensiją, Lyties atskleidimas, Gimtadienio vakarėlis, Namo perkėlimas, Vaikų diena, balandžio kvailio diena, atgal į mokyklą, kinų Naujieji metai, Žemės diena, Tėvo diena, Padėkos diena, Party, Kalėdos, Valentino diena, Vestuvės, Helovinas, Velykos, Naujieji metai, Baigimas, Jubiliejus, Motinos diena
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • vnt skaičius - 25

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d437642
Pridėti atsiliepimą

25vnt už partiją

**Kaip užsisakyti**

1. Pasirinkite dydį

2. Pasirinkite kiekį

3. Palikite šią informaciją skiltyje "Pastabos pardavėjui" atsiskaitydami arba išsiųskite mums pranešimus iškart po užsakymo.

4. Jei jūsų kita rašalo spalva nėra juodo rašalo spalva, palikite savo spalvų pasirinkimą ir mums.

Įtraukite geriausią kontaktinę informaciją (el. pašto adresą), kad galėtume su jumis susisiekti dėl patvirtinimo patvirtinimo.

* Būtinai palikite personalizavimo informaciją tiksliai tokią, kokią norėtumėte, kad ji būtų atspausdinta. Pls patikrinkite rašybą du kartus, kad išvengtumėte klaidų. Mes priimame bet kokią kalbą, tekstą ar jūsų logotipą, ant kurio norite spausdinti.

♥Nata♥

Mūsų rankų darbo rankinės puikiai tinka jūsų mergvakario svečiams kaip būdas padėkoti! Mūsų mėgstami maišeliai yra pagaminti iš 100% muslino medvilnės ir kadangi kiekvienas maišas yra mūsų perduodamas šiluma, gali būti nedidelių skirtumų.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Informacijos

Personalizavimas: Nurodykite tinkinimą sąrašo skyriuje PERSONALIZAVIMAS. Galime nurodyti nuotakos ir jaunikio vardą, vestuvių datą ir (arba) vestuvių vietą. Jei norite pritaikyti krepšius gimtadieniui, galime padaryti ir gimtadienio frazę, pavyzdžiui, "Su 20-uoju Mia!" arba "Emily 30-uoju gimtadieniu". Personalizavimas bus atspausdintas ant maišelių tiksliai taip, kaip jis parašytas, todėl prieš pateikdami užsakymą dar kartą patikrinkite rašybą, didžiąsias / mažąsias raides ir tarpus.

Dydis

3.2 x 4 colių = 8 x 10cm

4 x 4,8 colio = 10 x 12 cm

4,8 x 6 coliai= 12 x 15cm

5.2 x 7.2 colių = 13 x 18cm

6 x 8 colių = 15 x 20 cm

8 x 10 colių = 20 x 25cm

10 x 12 colių = 20 x 30 cm

12 x 16 colių = 30 x 40 cm

Kiekvieno krepšio krepšio dydis šiek tiek skirsis, nes jis yra rankų darbo.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Visi "Favor Bag" yra suasmeninti, todėl jie yra puiki dovana bet kokiai progai.

• Nuotakos dušas

• Kūdikių dušas

• Motinos diena

• Tėvo diena

•Šeimininkė

• Gimtadienio reklamjuostės, tokios kaip "Happy 70th Birthday", yra labai populiarios tarp senelių.

• Individualūs krepšiai

• Personalizuoti krepšiai

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Nata:

Prašau paklausti manęs prieš užsakant didelį kiekį... Aš jums pranešiu apie kainą su nuolaida...

Vienpusė sutraukiama raištis, kad būtų lengviau valdyti ir gali būti ergonomiškai naudojama. Maišelis yra atspausdintas aukštos kokybės rašalo pigmentais, todėl jis yra patvarus, amžinas ir plaunamas. Ir krepšys yra rankų atspaudas.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje...!