Medvilnės duonos maišelis Duonos laikymo indas naminei duonai Lininės duonos maišelis su raišteliu duonai Daržovės Šviežia duona
€5.86 / €11.73

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d452243
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

1. Lininės duonos krepšys pagamintas iš natūralaus lino, kuris yra sveikas ir švelnus

2. Duonos laikymo krepšys taip pat yra daugiafunkcis krepšys.

3. Jie yra plaunami, plaunami mašinoje ir sausi

Specifikacijos (apie):

Pavadinimas: Bread Bag

Medžiaga: natūralus linas

Dydis:

Horizontalus stilius: 40 * 30cm / 15.75 * 11.81in

Vertikalus stilius: 67 * 15cm / 26.38 * 5.91in

Pakuočių sąrašas:

1 * duonos krepšys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Sveikas ir patvarus】Pagamintas iš natūralaus lino, kuris yra sveikas ir švelnus, Lininės duonos krepšys gali būti saugiai naudojamas maistui laikyti. Naudojant dvigubos sruogos susiuvimo technologiją, audinys yra tvirtas ir patvarus.

2.【Daugkartinis naudojimas】Duonos laikymo krepšys taip pat yra daugiafunkcis krepšys. Jis gali būti naudojamas ne tik keptai duonai laikyti, bet ir kaip produkto krepšys, paplūdimio krepšys, žaislinis krepšys įvairiems kitiems maisto produktams.

3.【Sumažinkite atliekų kiekį】Pagamintas iš natūralaus audinio, daugkartinio naudojimo duonos maišelį galima pakartotinai naudoti daug kartų. Daugkartinio naudojimo audinys daro šį duonos maišelį ekologiškesnį ir sveikesnį.

4.【Lengvas valymas】Medžiaginiai duonos maišeliai yra labai lengvai valomi. Jie yra skalbiami, plaunami mašinoje ir išdžiovinami, o valymą tereikia atlikti kaip ir įprastą medvilnės gaminį.

5.【Nuostabi dovana 】Medvilnės duonos krepšys yra puiki dovana kepimo mėgėjams ar motinoms, žmonoms ar draugėms. Jį galite pasirinkti kaip atostogų dovaną motinoms, žmonoms ar draugams, kurie mėgsta gaminti maistą.