2 pluoštinio cemento dailylentės pakuotė 1-1/4 colio sunkiųjų įrankių, skirtų 5/16 colių aparatūros namų statybos namų tobulinimo rankiniams įrankiams
€16.35 / €20.96

  • Medžiaga - Metalas
  • Prekės ženklas - VIBRATITAS
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d62749
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos :

* Lengvas montavimas: Mūsų pluoštinio cemento dailylentės persidengimo rinkinys (2 pakuotės) sukurtas taip, kad jūsų dailylentės būtų lengvos. Dėl patogaus dizaino net vienas asmuo gali lengvai įdiegti dailylentes be jokio vargo.

* Tikslus ir patikimas: Šie du dailylentės įrankiai suteikia viso ilgio palaikymą jūsų lentoms, užtikrindami tikslius standartinio 1–1/4 colio persidengimo matavimus. Net jei dirbate su išlenkta siena, mūsų matuokliai tiksliai išlaikys persidengimą, taupydami jūsų laiką ir pastangas.

* Nereikia jokių koregavimų: skirtingai nuo kitų įrankių, mūsų dailylentės rinkinio nereikia keisti ar žymėti. Tai paprastas sprendimas, supaprastinantis diegimo procesą, leidžiantis sutelkti dėmesį į atliekamą užduotį.

* Universalus suderinamumas: Nesvarbu, ar dirbate su senomis, ar su naujomis 5/16 colių pluoštinio cemento dailylentėmis, mūsų dailylentės yra suderinamos su abiem.Tai universalus įrankis, prisitaikantis prie jūsų poreikių, todėl jis yra esminis jūsų įrankių rinkinio papildymas.

*Apsaugo jūsų dailylentes: nerimaujate, kad sugadinsite iš anksto nudažytų dailylentės apdailą? Nebūk! Mūsų dailylentės įrankių rinkinys sukurtas taip, kad būtų švelnus jūsų dailylentėms, užtikrinant, kad jos išliktų nesugadintos viso montavimo proceso metu.

Specifikacijos:

*Produkto pavadinimas: Dailylentės montavimo įrankiai

* Medžiaga: plienas

* Dydis: 7x 3 x 3 coliai; 3.2 uncijos

Pakuote :

1 * Dailylentės montavimo įrankiai

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.